!--

OVER ONS

Duurzaam & gedetailleerd

Grandesign onderscheidt zich als nieuwbouwbedrijf van sleutel-op-de-deurfirma’s door haar allesomvattende projectbegeleiding. Sinds 2019 nemen we de volledige bouw van energiezuinige woningen voor onze rekening: van graafwerken, over interieurstyling, tot tuinaanleg. Je intrek nemen in een van onze instapklare projecten? Volg onze nieuwe projecten via website en multimediakanalen.

Ook voor totaalinrichtingen van woningen en appartementen kan je bij ons terecht, wij creëren een interieur dat past bij jou en je levensstijl.Inspirerend & allesomvattend

Een loft of een toonzaal? Wie zal het zeggen. We ontvangen je met open armen in onze belevingsruimte (250 m²) in Keerbergen. Hier krijg je een goed idee van onze projecten, de diverse materialen en talloze afwerkingen. We helpen je de knopen door te hakken die tiptop bij je stijl en budget passen. Kuier, kijk, voel en vergelijk!


Ervaren & bevlogen

Gran Design wordt gerund door een hecht team van onder meer ervaren werfleiders, interieurinrichters en interieurafwerkers. Projecten worden nauwgezet opgevolgd en tot in de puntjes afgewerkt.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x